0 1
Χταπόδι σχάρας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 χταπόδι (καλά γουλισμένο αν είναι φρέσκο)
λίγο ελαιόλαδο
λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι

Χταπόδι σχάρας

με λεμονι

Κουζίνα:

ο μεζές..

  • 40'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Φτιάξτε το δικό σας χταπόδι  στη  σχάρα και πιείτε το ουζάκι σας.

Βήματα

1
Τέλος

Από το χταπόδι χρησιμοποιούμε μόνο τα πλοκάμια. Τα πλένουμε και τα αλείφουμε με λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

2
Τέλος

Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά στη σχάρα, (σε χωνεμένα κάρβουνα ή στο γκριλ) για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

3
Τέλος

Το σερβίρουμε ζεστό με γαρνιτούρα τέταρτα λεμονιού.

προηγούμενο
Καλαμαράκια σκορδάτα
επόμενο
Μουσακάς
προηγούμενο
Καλαμαράκια σκορδάτα
επόμενο
Μουσακάς