Υλικά
-
1 χταπόδι (καλά γουλισμένο αν είναι φρέσκο)
-
λίγο ελαιόλαδο
-
λεμόνι
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Φτιάξτε το δικό σας χταπόδι στη σχάρα και πιείτε το ουζάκι σας.
(Visited 1.914 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Από το χταπόδι χρησιμοποιούμε μόνο τα πλοκάμια. Τα πλένουμε και τα αλείφουμε με λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. |
2
Τέλος
|
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά στη σχάρα, (σε χωνεμένα κάρβουνα ή στο γκριλ) για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. |
3
Τέλος
|
Το σερβίρουμε ζεστό με γαρνιτούρα τέταρτα λεμονιού. |