• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: σκελίδες σκόρδο

Αυθεντική πίτσα μαργαρίτα

Χρόνος ψησίματος: 01ω 40'
Κουζίνα:
Η προέλευση της  λέξης pizza λέγεται ότι προέρχεται από μια παλιά ιταλική λέξη που σημαίνει “ένα σημείο”, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε στην ιταλική λέξη pizzicare, που σημαίνει “να τσιμπάω” ή...

Κρύο σπαγγέτι με θαλασσινά

Χρόνος ψησίματος: 15'
Κουζίνα:
Το συγκεκριμένο πιάτο εκτός απο μια πεντανόστιμη νηστίσιμη επιλογή όταν το δοκιμάσετε θα το αναζητάτε όχι μόνο το καλοκαίρι μιας και είναι δροσερό αλλά σχεδόν όλο το χρόνο μιας και...

Κουνέλι κρασάτο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Όταν ακούμε κουνέλι το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο στιφάδο, εμείς θα το κάνουμε με δυο διαφορετικά μανιτάρια και φρέσκο θυμάρι. Όταν προσθέσετε και το χυμό απο τα μοσχολέμονα θα...

Μελιντζάνες “ιμάμ”

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Οι μελιτζάνες “ιμάμ “είναι το κλασσικό πλέον ελληνικό πιάτο με μελιτζάνες αλλά με ρίζες στην ανατολή.Η γιαγιά μου έβαζε και πλιγούρι,ακόμα έχω βαθιά  χαραγμένες στην μνήμη μου τις εικόνες αλλά  και την υπέροχη γεύση του. Ένα...

Η πίτα του βοσκού

Χρόνος ψησίματος: 01ω 30'
Κουζίνα:
Η πίτα αυτή προέρχεται κυρίως από την Βόρεια Αγγλία και Σκωτία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός των προβάτων – εξ”ού και το όνομα. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά φτιαχνόταν από τα περισσεύματα...