• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: μηλόξιδο

Η κλασσική σαλάτα του σεφ

Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον...

Ψητές μελιντζάνες πανέ

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Πανέ μελιτζάνες στο φούρνο σαν τηγανιτές. Ένα από τα κορυφαία λαχανικά του καλοκαιριού που το τρώμε μέσα σε κεφτέδες, σε μπριάμ, σε γεμιστά και σε ένα σωρό άλλα λαδερά, εποχιακά...