• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: κανέλα

Γραβιέρα σαγανάκι με σάλτσα από ξερά σύκα

Χρόνος ψησίματος: 15'
Κουζίνα:
Το πετιμέζι είναι ένα παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για πολύ καιρό εκτός ψυγείου. Συγκεντρώνει τα...

Μάφινς με μήλο, κανέλα

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Όποτε και να σκεφτώ τα μάφινς, η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα πρωινό σε κάποια περιοχή της Γαλλίας και ένας παραδοσιακός γαλλικός φούρνος γεμάτος με αμέτρητα...

Ποπ κορν πικάντικης καραμέλας

Χρόνος ψησίματος: 45'
Δημοφιλές σνακ από καβουρντισμένους κόκκους καλαμποκιού.  Προτού το ανακαλύψουν οι κινηματογραφόφιλοι ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή συνήθεια στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα, ηλικίας 5.000 ετών, εντοπίστηκε στο Νέο...

Γκρανόλα με μελι, βρώμη

Ο όρος “granola” χρησιμοποιείται μόνο στην Αυστραλία ενώ στην συνείδηση του καθενός ο όρος παραπέμπει σε τροφές υγιεινές και θρεπτικές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο λόγος είναι αυτονόητος, αφού είναι κατά...

Μανιτάρια στιφάδο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Τα μανιτάρια είναι με εξαιρετική λύση για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει πάρα μα πάρα πολλούς φίλους. Φτιάξτε τα και φάτε τα φυσικά...

Τραγανό σνάκ με καραμέλα γάλακτος

Μοιάζουν κατά πολύ με τις φλωρεντίνες αλλά οι δικές μας δεν μπαίνουν καν στο φούρνο. Απολαύστε αυτό το σνάκ σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.