• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: ελαιόλαδο

Γίγαντες στο φούρνο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 30'
Κουζίνα:
Άκρως χειμωνιάτικο και μερακλίδικο. Οι αγαπημένοι μας γίγαντες απογειώνονται με την προσθήκη του παστουρμά. Γεμίστε ένα πιάτο προσθέστε μπόλικο μπούκοβο ,βάλτε ένα κοκκινέλι ή ένα τσίπουρο και απολαύστε!

Ψητές μελιντζάνες πανέ

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Πανέ μελιτζάνες στο φούρνο σαν τηγανιτές. Ένα από τα κορυφαία λαχανικά του καλοκαιριού που το τρώμε μέσα σε κεφτέδες, σε μπριάμ, σε γεμιστά και σε ένα σωρό άλλα λαδερά, εποχιακά...

Πράσινη σαλάτα με σάλτσα μελιού

Χρόνος ψησίματος: 10'
Κουζίνα:
Ποιος είπε πως οι σαλάτες είναι μόνο πρασινάδα; Ποιος είπε πως η σαλάτα είναι ένα βαρετό συνοδευτικό του κυρίως γεύματος; Μάλλον όσοι δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ να βάλουν λίγη φαντασία...

Ψητά μανιτάρια με σάλτσα σόγιας και τσίλι

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Τα μανιτάρια ως τροφή έχουν πολλούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που αγαπούν τα μανιτάρια, διαβάστε την παρακάτω συνταγή και θα τα λατρέψετε.

Χοιρινή τηγανιά μαριναρισμένη σε ρετσίνα και μανιτάρια

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Μια χοιρινή τηγανιά είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα να πιεις ένα κρασάκι με παρέα. Να δοκιμάσεις έναν καλό μεζέ. ‘Οταν αυτή έχει  και μανιτάρια…τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας και εστραγκόν

Χρόνος ψησίματος: 02ω 00'
Κουζίνα:
Ένα φαγητό που θα ετοιμάσετε για ένα οικογενειακό κυριακάτικο ή και επίσημο γεύμα. Συνοδέψτε το με ένα λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή Chardonnay).