Οι Ιταλοί δεν αποκαλούν αυτή τη σάλτσα… Μπολονέζ. Αν ανοίξετε τους καταλόγους στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στη Μπολόνια, πιθανώς να μη βρείτε πουθενά τη λέξη «Μπολονέζ». Τα μακαρόνια με...
Το συγκεκριμένο πιάτο εκτός απο μια πεντανόστιμη νηστίσιμη επιλογή όταν το δοκιμάσετε θα το αναζητάτε όχι μόνο το καλοκαίρι μιας και είναι δροσερό αλλά σχεδόν όλο το χρόνο μιας και...
Η Γκρεμολάτα είναι συνδυασμός από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. Παραδοσιακό συστατικό του Osso Bucco (σιγοψημένα κομμάτια μοσχαριού), είναι επίσης σπουδαίο ως γαρνίρισμα πάνω σε αρνί φούρνου ή σχάρας,...
Όταν ακούμε κουνέλι το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο στιφάδο, εμείς θα το κάνουμε με δυο διαφορετικά μανιτάρια και φρέσκο θυμάρι. Όταν προσθέσετε και το χυμό απο τα μοσχολέμονα θα...