0 0
Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

400 γρ. χωριάτικα λουκάνικα Φαρσάλων
2 φλιτζάνια ντοματίνια
1/2 φλυτζάνι χυμό ντομάτας
μια χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού - χοντροκομμένα
1/2 κουταλιά μπούκοβο (προαιρετικά)
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Ζυμαρικά της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα περίπου 300 γρ λιγκουίνι)

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας

και λουκανικα φαρσαλων

Κουζίνα:
  • 03'
  • Μέτρια

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Φτιάξτε με ότι λουκάνικο χωριάτικο σας κάνει όρεξη και βράστε από σπαγγέτι μέχρι λιγκουίνι.

Βήματα

1
Τέλος

Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν ένα ωραίο χρώμα .Αφαιρέστε τα και στραγγίξτε σε ένα απορροφητικό χαρτί.

2
Τέλος

Πετάξτε το λίπος από το τηγάνι και βάλτε καθαρό ελαιόλαδο προσθέστε τα ντοματίνια το χυμό και άφησε να πάρουν μερικές βράσεις.

3
Τέλος

Προσθέστε τα λουκάνικα πίσω στο τηγάνι με το βασιλικό, και το μπούκοβο . Ελέγξτε τα καρυκεύματα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

4
Τέλος

Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, οπότε φροντίστε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα των ζυμαρικών σας από πριν.

5
Τέλος

Σερβίρετε με ζυμαρικά και παρμεζάνα.

προηγούμενο
Σεβίτσε
επόμενο
Ανάποδα κέικ μανταρίνι
προηγούμενο
Σεβίτσε
επόμενο
Ανάποδα κέικ μανταρίνι