Υλικά
-
400 γρ. χωριάτικα λουκάνικα Φαρσάλων
-
2 φλιτζάνια ντοματίνια
-
1/2 φλυτζάνι χυμό ντομάτας
-
μια χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού - χοντροκομμένα
-
1/2 κουταλιά μπούκοβο (προαιρετικά)
-
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
-
Ζυμαρικά της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα περίπου 300 γρ λιγκουίνι)
Πληροφορίες
Φτιάξτε με ότι λουκάνικο χωριάτικο σας κάνει όρεξη και βράστε από σπαγγέτι μέχρι λιγκουίνι.
(Visited 378 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν ένα ωραίο χρώμα .Αφαιρέστε τα και στραγγίξτε σε ένα απορροφητικό χαρτί. |
2
Τέλος
|
Πετάξτε το λίπος από το τηγάνι και βάλτε καθαρό ελαιόλαδο προσθέστε τα ντοματίνια το χυμό και άφησε να πάρουν μερικές βράσεις. |
3
Τέλος
|
Προσθέστε τα λουκάνικα πίσω στο τηγάνι με το βασιλικό, και το μπούκοβο . Ελέγξτε τα καρυκεύματα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. |
4
Τέλος
|
Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, οπότε φροντίστε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα των ζυμαρικών σας από πριν. |
5
Τέλος
|
Σερβίρετε με ζυμαρικά και παρμεζάνα. |