0 0
Σαλάτα με κριθαράκι ψημένα ντοματίνια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

300 γρ. κριθαράκι χοντρό
150 γρ. φέτα
300 γρ. ντοματίνια
1/3 φλιτζάνι ελιές
2 - 3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. περίπου ελαιόλαδο
λίγο φρέσκο θυμάρι
Αλάτι και πιπέρι
1/2 κ.γ. τσίλι (προαιρετικά)
2-3 κ.σ. πέστο βασιλικού

Σαλάτα με κριθαράκι ψημένα ντοματίνια

φετα και ελιες

Κουζίνα:

δώστε το στα παιδιά σας

  • 25'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Είναι μεσογειακό, είναι θρεπτικό και το ορίζεις και ώς κυρίως πιάτο. Φτιάξτε το χειμώνα καλοκαίρι, με λίγα λόγια δεν έχει εποχή.

(Visited 600 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

2
Τέλος

Κόψτε τη φέτα σε μικρούς κύβους.

3
Τέλος

Σε ένα μικρό ταψάκι ψήστε τα ντοματίνια και τις ελιές αφού προσθέσετε ελαιόλαδο, βαλσάμικο και τα φύλλα από το Θυμάρι.

4
Τέλος

Ψήστε για 25 - 30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της τομάτας.

5
Τέλος

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε και ανακατέψτε με τη σάλτσα πέστο και το τσίλι.

6
Τέλος

Προσθέστε το ψημένο μείγμα την φέτα και σερβίρετε.

προηγούμενο
Σαλάτα με κατσικίσιο τυρί
επόμενο
Κοτόπουλο με σάλτσα chardonnay
προηγούμενο
Σαλάτα με κατσικίσιο τυρί
επόμενο
Κοτόπουλο με σάλτσα chardonnay