Υλικά
-
1 1/2 φλιτζ. κριθαράκι με λαχανικά
-
1/4 φλιτζ. αμύγδαλο φιλέ
-
1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
400 ml. ζωμό λαχανικών
-
100 γρ. σπανάκι
-
1 κουταλιά βαλσαμικό ξύδι (κατά προτίμηση άσπρο)
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Μια διαφορετική προσσέγγιση που θα σας κάνει να δείτε με διαφορετικό μάτι το γνωστό σε όλους σας γιουβέτσι. Επίσης μια εναλλακτική λύση για την περίοδο της νηστείας.
(Visited 1.263 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σοτάρουμε το κριθαράκι , βάζουμε το σκόρδο , την πιπεριά το αμύγδαλο και το σπανάκι. |
2
Τέλος
|
Σβήνουμε με το ξύδι , προσθέτουμε το ζωμό μέχρι να φαίνεται ελάχιστα το κριθαράκι , δίνουμε μια βράση , δοκιμάζουμε στο αλάτι , σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει το κριθαράκι από μόνο του. |