Πάμε να κάνουμε μια αληθινή σούπα ενέργειας στην οποία πλήν των μανιταριών θα προσθέσετε είτε πτισάνη απο το Δίλοφο Φαρσάλων (Αγρόκτημα Αντωνόπουλου), είτε κριθάρι.
Τα ντολμαδάκια, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, κάποιοι τα λένε σαρμαδάκια και άλλοι γιαπράκια και ενώ το όνομα σε όλες τις περιπτώσεις είναι τουρκικό, η ιδέα είναι γνωστή από την...
Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει ν’ ανήκει στις ιταλικές κοντόκοκκες ποικιλίες, υψηλής περιεκτικότητας σε άμυλο, αλλιώς το ριζότο δεν θα αποκτήσει την κρεμώδη υφή (λόγω του αμύλου)...