• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μεσογειακή

Δείτε συνταγές της Μεσογειακής κουζίνας.

Μπιφτέκια θαλασσινών

Θέλω απλά να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και να τα φτιάξετε, μπορείτε ακόμα και να τα κάνετε στο φούρνο με πατάτες όπως κάνετε τα κοινά μπιφτέκια αλλά και...

Μακαρόνια με πέστο αβοκάντο

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Μακαρονάδα με διαφορετικό πέστο αβοκάντο κρεμώδες και απολαυστικό. Η πρόταση μου είναι αυτό το πέστο να το δοκιμάσετε και με άλλους τρόπους, σε σάντουιτς και όπου αλλού σας κάνει όρεξη.

Ανάποδα κέικ μανταρίνι

Λέγεται, πως πήρε το όνομά του από τους ανώτατους αξιωματούχους της κινεζικής αυτοκρατορίας, τους Μανδαρίνους, λόγω της ομοιότητας του χρώματος της στολής τους με το έντονο πορτοκαλί χρώμα του μανταρινιού!...

Γραβιέρα σαγανάκι με σάλτσα από ξερά σύκα

Χρόνος ψησίματος: 15'
Κουζίνα:
Το πετιμέζι είναι ένα παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για πολύ καιρό εκτός ψυγείου. Συγκεντρώνει τα...

Ριζότο μανιταριών

Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει ν’ ανήκει στις ιταλικές κοντόκοκκες ποικιλίες, υψηλής περιεκτικότητας σε άμυλο, αλλιώς το ριζότο δεν θα αποκτήσει την κρεμώδη υφή (λόγω του αμύλου)...