Υλικά
-
4 μεγάλα ψωμάκια
-
4 λεπτά μοσχαρίσια μπριζολάκια, χωρίς κόκκαλο
-
5 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
-
2 πράσινες πιπεριές σε φέτες
-
250 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε λεπτές φέτες
-
1 κ.σ. πιπέρια τριμμένα (μαύρο, κόκκινο και πράσινο)
-
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
-
αλάτι
Πληροφορίες
Αυτό το δικό σας σάντουιτς θα σας κάνει να Ξεχάσετε τα “βρώμικα”.
Βήματα
1
Τέλος
|
Περνάμε με λάδι τα μπριζολάκια, τα πασπαλίζουμε με το μείγμα από τα πιπέρια, τα αλατίζουμε και τα πιέζουμε ελαφρά να κολλήσουν καλά επάνω τα μπαχαρικά. |
2
Τέλος
|
Ψήνουμε τα μπριζολάκια σε αντικολλητικό τηγάνι για 4-5 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. |
3
Τέλος
|
Τα βγάζουμε από το τηγάνι, προσθέτουμε μέσα το λάδι που έμεινε και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. |
4
Τέλος
|
Ανοίγουμε τα ψωμάκια κατά μήκος στα δύο και μοιράζουμε στο ένα από τα δύο κομμάτια τα μπριζολάκια, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μοτσαρέλα. |
5
Τέλος
|
Όπως είναι ανοιχτά τα ψωμάκια, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μισό ψωμάκι και σερβίρουμε. |