Υλικά
-
4 σουπιές καθαρισμένες
-
500 γραμμάρια φέτα
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
ψιλοκομμένος άνηθος
-
μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
-
ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Οι σουπιές με έναν τόσο απλό τρόπο, αλλά πιστέψτε με τόσο νόστιμο που θα σας κάνει να κολλήσετε.
(Visited 12.963 times, 5 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τον άνηθο, το μαϊντανό, την τριμμένη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και όταν ομογενοποιηθεί η γέμιση την αποσύρουμε. |
2
Τέλος
|
Τρίβουμε με τα χέρια μας σε μικρά κομματάκια τη φέτα μέσα στη γέμιση και ανακατεύουμε. |
3
Τέλος
|
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα. |
4
Τέλος
|
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε λίγο ακόμα μέχρι να ροδίσουν οι σουπιές. |