Υλικά
-
4 ψωμάκια τσιαπάτα (ή 1 μπαγκέτα)
-
250 γρ. ψητό χοιρινό, κομμένο σε λεπτές φέτες ή απάκι
-
250 γρ. ζαμπόν σε λεπτές φέτες
-
220 γρ. κίτρινο τυρί σε λεπτές φέτες
-
4 αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φέτες
-
1/4 φλιτζανιού μουστάρδα
Πληροφορίες
Σάντουιτς με ψητό χοιρινό, είτε εάν σας περισσέψει χοιρινό είτε όχι εσείς πρέπει να το δοκιμάσετε.
(Visited 847 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβουμε κατά μήκος το ψωμί και το ζεσταίνουμε ελαφρά στην τοστιέρα. Ζεσταίνουμε επίσης ελαφρά το χοιρινό στην τοστιέρα, για περίπου 1 λεπτό. |
2
Τέλος
|
Προσθέτουμε σε κάθε σάντουιτς το χοιρινό, το ζαμπόν, το τυρί και το τουρσί. Αλείφουμε το εσωτερικό του ψωμιού με τη μουστάρδα. Κλείνουμε τα σάντουιτς και αλείφουμε με βούτυρο. |
3
Τέλος
|
Τα βάζουμε στην τοστιέρα και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ωραίο ρόδινο χρώμα το ψωμί. Κόβουμε κάθε σάντουιτς στη μέση και τα σερβίρουμε ζεστά. |