Υλικά
-
½ κιλό ρεβύθια
-
3 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
-
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
-
1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
-
1.5 φλιτζάνι τσαγιού ντομάτα περασμένη από το ρεντέ
-
Αλάτι και πιπέρι
-
4 μελιτζάνες
-
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
-
λάδι για τηγάνισμα
Πληροφορίες
Νηστίσιμο και πεντανόστιμο φαγητό το οποίο μπορεί να γίνει και ένας υπέροχος μεζές.
(Visited 1.959 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ξεφλουδίζουμε τα ρεβίθια, σοτάρουμε τα τριμμένα κρεμμύδια στο λάδι και ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. |
2
Τέλος
|
Προσθέτουμε τα ρεβίθια, το ανάλογο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. |
3
Τέλος
|
Κόβουμε σε φέτες τις μελιτζάνες. Τις αλευρώνουμε, τις τηγανίζουμε και τις βάζουμε στο φαγητό προς το τέλος, για να πάρουν 2-3 βράσεις μαζί με τα ρεβίθια. |