2 0
Ραβιόλια αλά κρέμ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 πακέτο ραβιόλια ή τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
100 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια
150 ml. κρέμα γάλακτος
100 γρ. τριμμένο τυρί (γκούντα ή τσένταρ)
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Ραβιόλια αλά κρέμ

με μπεικον και μανιταρια

Κουζίνα:

δύσκολα λες όχι...

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Κλασική “Αλά κρέμ που λατρεύουν όλοι. Διαχρονική και σταθερή αξία για πολλούς από εσάς.

(Visited 19.819 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Βράζουμε ζυμαρικά μας.

2
Τέλος

Σε ένα μεγάλο και βαθύ κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να φύγει όλη τους η υγρασία μετά προσθέτουμε το μπέικον και τα σοτάρουμε μαζί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.

3
Τέλος

Πριν πάρει βράση η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά που έχουμε επιλέξει και ανακατεύουμε.

4
Τέλος

Σβήνουμε και προσθέτουμε το τυρί που επίσης έχουμε επιλέξει, φρεσκοσπασμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

προηγούμενο
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού
επόμενο
Σπιτική τονοσαλάτα
προηγούμενο
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού
επόμενο
Σπιτική τονοσαλάτα