Υλικά
-
1 πακέτο ραβιόλια ή τορτελίνια
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
200 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
-
100 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια
-
150 ml. κρέμα γάλακτος
-
100 γρ. τριμμένο τυρί (γκούντα ή τσένταρ)
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Κλασική “Αλά κρέμ που λατρεύουν όλοι. Διαχρονική και σταθερή αξία για πολλούς από εσάς.
(Visited 19.819 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βράζουμε ζυμαρικά μας. |
2
Τέλος
|
Σε ένα μεγάλο και βαθύ κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να φύγει όλη τους η υγρασία μετά προσθέτουμε το μπέικον και τα σοτάρουμε μαζί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. |
3
Τέλος
|
Πριν πάρει βράση η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά που έχουμε επιλέξει και ανακατεύουμε. |
4
Τέλος
|
Σβήνουμε και προσθέτουμε το τυρί που επίσης έχουμε επιλέξει, φρεσκοσπασμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. |