Υλικά
-
8 φέτες ψωμάκια
-
1 κονσέρβα τόνου σε νερό, στραγγισμένη
-
Ελαιόλαδο κατά βούληση
-
1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
1 κ.σ. κάππαρη ξαλμυρισμένη
-
1/3 φλιτζανιού στραγγιστό γιαούρτι
-
3 κ.σ. μαγιονέζα αβοκάντο ή απλή
-
1/3 φλιτζανιού άνηθο ψιλοκομμένο
-
2 αγγουράκια τουρσί πολύ ψιλοκομμένα
-
1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες και κάθε μια στα τέσσερα
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Φτιάξτε αυτή τη σπιτική τονοσαλάτα και βάλτε την σε ψωμάκια του σάντουιτς ή απολαύστε την ως έχει . Ελαφρύ κολατσιό ή ακόμα και ένας εύκολος ως προς την εκτέλεση του μεζές.
(Visited 2.117 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το λάδι το αλάτι και το πιπέρι. |
2
Τέλος
|
Προσθέτουμε τον τόνο θρυμματισμένο, την κάπαρη, τον άνηθο, το κρεμμύδι, τα αγγούρι το φρέσκο και τουρσί και ανακατεύουμε να γίνουν ένα. |
3
Τέλος
|
Απλώνουμε τις μισές φέτες των ψωμιών και μοιράζουμε πάνω τους τη γέμιση από το μπολ. Ο Καλύπτουμε με τις υπόλοιπες μισές και σερβίρουμε, μοιράζουμε σε μπολ και την τρώμε με κράκερς ή όπως μας αρέσει. |