0 0
Πρασομανιταροτηγανιά

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

300 γρ. μανιτάρια brown, κομμένα στα τέσσερα
150 γρ. King oyster, κομμένα σε φέτες
150 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
5 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
2 πράσα, κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κ.γ. ρίγανη ή φρέσκο θυμάρι
1 ποτηράκι άσπρο κρασί
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Πρασομανιταροτηγανιά

με 3 διαφορετικά μανιταρια

Κουζίνα:

μανιταροέκπληξη

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Απολαύστε ένα μαγικό μεζέ σε μερικά λεπτά.

(Visited 534 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε.

2
Τέλος

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.

3
Τέλος

Μόλις μαραθούν τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη ρίγανη ή το θυμάρι και αφήνουμε να απορροφηθούν τα υγρά.

4
Τέλος

Αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Χωριάτικα λουκάνικα μαριναρισμένα
επόμενο
Vanille-Amaretto-Kipferln(Γερμανικοί κουραμπιέδες)
προηγούμενο
Χωριάτικα λουκάνικα μαριναρισμένα
επόμενο
Vanille-Amaretto-Kipferln(Γερμανικοί κουραμπιέδες)