Υλικά
-
300 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι, πλυμένα και χωρίς κοτσάνια ή μια πράσινη ανάμεικτη σαλάτα της αρεσκείας σας
-
1 ρόδι καθαρισμένο, τα σπόρια
-
1 φλιτζάνι καρυδόψιχα, χοντροκομμένη
-
μανούρι
-
50 γρ. απάκι
-
κριτσίνια (για το σερβίρισμα)
-
Για τη βινεγκρέτ
-
3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
2 κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξύδι
-
2 κ.σ. χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
-
½ κ.γ. μέλι
Πληροφορίες
Αυτή η σαλάτα θα κλέψει την παράσταση είτε σε ένα εορταστικό τραπέζι είτε σε ένα καθημερινό.
(Visited 434 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάζουμε την πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας σε ένα μπολ, κόβουμε σε λεπτές φέτες το απάκι, στη συνέχεια το μανούρι και τα προσθέτουμε μέσα στο μπολ, συνεχίζουμε με τα καρύδια και τους σπόρους ροδιού. |
2
Τέλος
|
Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ τα υλικά της σάλτσας και την προσθέτουμε στην σαλάτα. |
3
Τέλος
|
Σερβίρουμε με κριτσίνια. |