Υλικά
-
200 γρ. πράσινη σαλάτα με φύλλα ρόκας
-
100 γρ. μανιτάρια άσπρα κομμένα στα δύο
-
100 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
-
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-
Για το ντρέσινγκ
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
2 κ.σ. λευκό ξίδι
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά 2 κ.σ. λάδι με τις 2 σκελίδες σκόρδου και αλατοπίπερο. Με ένα πινέλο λαδώνουμε με το μείγμα αυτό τα μανιτάρια και από τις δύο πλευρές και τα ψήνουμε στο γκριλ για 30 περίπου λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. |
2
Τέλος
|
Στο μεταξύ χτυπάμε σε ένα μπολάκι το λάδι, το ξύδι και αλατοπίπερο για το ντρέσινγκ. |
3
Τέλος
|
Σε μία πιατέλα βάζουμε τα φύλλα ρόκας, τα ψημένα μανιτάρια, τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε. |