0 0
Ομελέτα γεμιστή

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3-4 αυγά
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
3 κ.σ. γάλα
3 φέτες καπνιστή πανσέτα, ψιλοκομμένη
6 ντοματίνια
1/2 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
50 γρ. τυρί φέτα
1/3 κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
γραβιέρα τριμμένη
Τριμμένο παξιμάδι στο σερβίρισμα

Ομελέτα γεμιστή

με λαχανικα και τυρι

Κουζίνα:

'Ωρα για ομελέτα

  • 15'
  • Για 1
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Την συγκεκριμένη ομελέτα θα την  λατρέψετε , φτιάξτε την σε φίλους, θα σας ζητούν την συνταγή.

(Visited 1.127 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά την ψιλοκομμένη πανσέτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά για 3-4 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.

2
Τέλος

Βγάζουμε από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα το μπέικον, το κρεμμύδι και την πιπεριά και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά χαμηλώνοντας λίγο τη φωτιά. Μόλις ψηθεί από κάτω η ομελέτα, τη γυρίζουμε, προσθέτουμε την ντομάτα, το μπέικον, το κρεμμύδι και την πιπεριά , τα τυριά και την αφήνουμε 1-2 λεπτά ώστε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.

3
Τέλος

Γυρίζουμε με σπάτουλα τη μισή ομελέτα ώστε να καλύψει την μισή άλλη μισή και την σερβίρουμε διπλωμένη και γαρνιρισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένο παξιμάδι.

προηγούμενο
Πράσινη σαλάτα με ψητά μανιτάρια
επόμενο
Φουκάκι (Κρητική παραδοσιακή χοιρινή τηγανιά)
προηγούμενο
Πράσινη σαλάτα με ψητά μανιτάρια
επόμενο
Φουκάκι (Κρητική παραδοσιακή χοιρινή τηγανιά)