0 0
Ο διαφορετικός γύρος

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1/2 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί
1 κ.γ. καρύκευμα για κρεατα
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1 κιλό μπριζόλα λαιμού χωρίς κόκκαλο ή μοσχαρίσιο στέικ
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. βούτυρο
1 κ.γ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο ή σε σκόνη
1/2 κιλό φρέσκο σπανάκι
4 πίτες κυπριακές ή κλασσικές
1/2 φλυτζάνι κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
24 φέτες αγγούρι
1/2 φλυτζάνι τριμμένη φέτα

Ο διαφορετικός γύρος

με σπανακι φετα και μπριζολα

Κουζίνα:

ο εναλλακτικός

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Είσαι στο σπίτι ,περιμένεις φίλους και θες να πρωτοτυπήσεις; Να η ευκαιρία.

(Visited 647 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ανακατέψτε τα 3 πρώτα συστατικά σε ένα μεγάλο zip-top πλαστική σακούλα προσθέστε μπριζόλα σε τσάντα. Μαρινάρετε 3 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. Αφαιρέστε μπριζόλα από την σακούλα και πετάξτε τη μαρινάδα. Πασπαλίστε με 1/4 μπριζόλα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

2
Τέλος

Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Προσθέστε το βούτυρο και το λάδι και αφού κάψει βάλτε τα μπριζολάκια και μαγειρέψτε 5 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι το επιθυμητό στάδιο .Αφήστε τη να σταθεί για 2 λεπτά. Κόψτε μπριζόλα σε λεπτές φέτες.

3
Τέλος

Προσθέστε στο τηγάνι το χυμό, το σκόρδο, το σπανάκι και σωτάρετε 1 λεπτό. Προσθέστε το υπόλοιπο αλάτι.
Πάρτε 2 κουταλιές μίγμα σπανάκι κουταλιές της σούπας σε κάθε πίτα. Τοποθετήστε 1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι, 3 φέτες αγγουριού, και 1 1/2 μπριζόλα και τριμμένο τυρί.

προηγούμενο
Η πίτα του βοσκού
επόμενο
Πίτσα σπαγγέτι
προηγούμενο
Η πίτα του βοσκού
επόμενο
Πίτσα σπαγγέτι