Υλικά
-
1 φλιτζάνι γιαούρτι
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-
4 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
1 κ.γ. αλάτι
-
¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι
-
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο ή αποξηραμένο (προαιρετικά)
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Χτυπήστε μαζί το γιαούρτι, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. |
2
Τέλος
|
Προσθέστε τον φρέσκο άνηθο, αν τον χρησιμοποιήσετε. |