0 0
Μύδια λευκό σαγανάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 σακουλάκι μύδια καθαρισμένα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
καυτερή πιπεριά (ανάλογα πόσο καυτερό το θέλετε)
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
50 γρ. φέτα
Αλάτι και πιπέρι

Μύδια λευκό σαγανάκι

με μουσταρδα και καυτερη πιπερια

Κουζίνα:

από την θεσσαλονίκη

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Για όσους  δεν  έχουν δοκιμάσει με αυτό τον τρόπο τα μύδια…θα τα λατρέψετε.

Βήματα

1
Τέλος

Βάζουμε τα μύδια σε μια ρηχή κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο και τα ανεβάζουμε στη φωτιά.

2
Τέλος

Μόλις ζεσταθεί η κατσαρόλα αρχίζουν τα μύδια και βγάζουν ζουμάκι. Ρίχνουμε την κόκκινη πιπεριά, την καυτερή, την μουστάρδα, πιπέρι και ελάχιστο αλάτι,γιατί και τα μύδια είναι αλμυρά καθώς και η φέτα που θα βάλουμε αργότερα. Επίσης εναλλακτικά, αντί για μουστάρδα μπορούμε να βάλουμε χυμό λεμόνι.

3
Τέλος

Αφήνουμε για μερικά λεπτά να δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε τη φέτα και γαρνίρουμε με τον άνηθο.

προηγούμενο
Μοσχάρι στάμνας
επόμενο
Γαύρος τηγανιτός με μυρωδικά
προηγούμενο
Μοσχάρι στάμνας
επόμενο
Γαύρος τηγανιτός με μυρωδικά