0 0
Μακαρόνια με κιμά

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

500 γρ. κιμά μοσχάρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 καρότα ψιλοκομμένα
2 κοτσάνια σέλινο ψιλοκομμένα
4 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
2 φύλλα δάφνης
2 κ.σ. τοματοπολτό
3 κούπες νερό ή ζωμό μοσχαριού
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ. ταλιατέλες ή σπαγγέτι νούμερο 6
Παρμεζάνα

Μακαρόνια με κιμά

με μοσχαρισιο κιμα

Κουζίνα:

σταθερή αξία

  • 00'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Το κλασικό και σχεδόν λατρεμένο φαγητό του κάθε έλληνα, ναι μακαρόνια με κιμά και εσείς απλά επιλέξτε τον τύπο του ζυμαρικού.

(Visited 1.400 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τον κιμά και αφού πάρει ωραίο χρώμα και αρχίσει να μυρίζει σαν μπιφτέκι τότε ανακατέψτε τον.

2
Τέλος

Προσθέστε τα κρεμμύδια και αφήστε τα μέχρι να καραμελώσουν .
Προσθέστε τα καρότα, το σέλινο και συνεχίστε το μαγείρεμα .

3
Τέλος

Προσθέστε το σκόρδο, τη δάφνη και ανακατέψτε μαζί με την πάστα ντομάτας. Δουλέψτε για 1 λεπτό πριν την προσθήκη του νερού ή του ζωμού και αφήστε το να σιγοβράσει απαλά. Προσθέστε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και αφήστε μέχρι να δέσει η σάλτσα .

4
Τέλος

Βράστε τα μακαρόνια και σερβίρετε, εάν τα βράσετε νωρίτερα προσθέστε στον κιμά από το νερό που βράσατε τα μακαρόνια .
Σερβίρετε με την παρμεζάνα.

προηγούμενο
Χοτ ντογκ
επόμενο
Μους σοκολάτα με εσπρέσσο
προηγούμενο
Χοτ ντογκ
επόμενο
Μους σοκολάτα με εσπρέσσο