0 0
Μους σοκολάτα με εσπρέσσο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

400 γρ. μαύρη σοκολάτα
5 αυγά, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 σφηνάκια εσπρέσο
λίγο κακάο σκόνη, για το πασπάλισμα

Μους σοκολάτα με εσπρέσσο

και κακαο

Κουζίνα:
  • 20'
  • Μέτρια

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Σοκολάτα και καφές, δύσκολα λες όχι, φτιάξτε αυτή την πραγματικά αληθινή μους.

(Visited 513 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Χτυπήστε τους κρόκους και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν σε μπεν μαρί.

2
Τέλος

Λιώνουμε τη σοκολάτα επίσης σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

3
Τέλος

Προσθέστε την στους κρόκους των αυγών και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν .

4
Τέλος

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και μετά κάντε τα ασπράδια μαρέγκα.

5
Τέλος

Προσθέστε τον εσπρέσο ή ένα μείγμα από 2 κ.σ. στιγμιαίου καφέ με 4 κ.σ. νερό και με μια μαρίζ (σπάτουλα ), ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα.

6
Τέλος

Ρίξτε τη μους σε μπολ και τοποθετήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα και σερβίρετε με καλής ποιότητας σκόνη κακάο.

προηγούμενο
Μακαρόνια με κιμά
επόμενο
Μακαρονάδα aglio e olio
προηγούμενο
Μακαρόνια με κιμά
επόμενο
Μακαρονάδα aglio e olio