0 0
Λεμονάδα με καρπούζι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια χυμό καρπούζι
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό ανανά
1/4 φλιτζάνι φύλλα μέντας

Λεμονάδα με καρπούζι

και ανανα

Κουζίνα:

Δροσιστείτε...

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Μια διασκεδαστική ανανέωση της παραδοσιακής λεμονάδας που είναι υπέροχα πικάντικη, γλυκιά, αναζωογονητική και απίστευτα εύκολο να φτιαχτεί.

(Visited 771 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Για να φτιάξετε το απλό σιρόπι, συνδυάστε τη ζάχαρη και 1/2 φλιτζάνι νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Αφήστε να κρυώσει.

2
Τέλος

Σε μια μεγάλη κανάτα, χτυπήστε ελαφρά το απλό σιρόπι, το χυμό καρπουζιού, το χυμό λεμονιού, τον χυμό ανανά και 5 φλιτζάνια νερό. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.

3
Τέλος

Σερβίρετε σε πάγο με φύλλα μέντας, αν θέλετε.

προηγούμενο
Γαλαξιδιώτικο ραβανί
επόμενο
vegan hot dog (Χοτ ντογκ βετζετέριαν)
προηγούμενο
Γαλαξιδιώτικο ραβανί
επόμενο
vegan hot dog (Χοτ ντογκ βετζετέριαν)