Υλικά
-
2-3 χωριάτικα λουκάνικα, κομμένα (10 εκ. το κομμάτι)
-
1 μικρό λάχανο φρέσκο
-
1 κουτί ντοματάκια, 400 γρ. ψιλοκομμένα
-
1 καυτερή πιπεριά, ολόκληρη
-
1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι γλυκό
-
1/4 φλυτζ. ελαιόλαδο
-
200 γρ. τυρί φέτα
Πληροφορίες
Σας έχω μια γρήγορη πρόταση για νόστιμο φαγάκι ή ακόμα και μεζέ.
(Visited 307 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο τα λουκάνικα και τα αφαιρούμε. Στο ίδιο λάδι ρίχνουμε το λάχανο κομμένο σε χοντρές φέτες και το σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει, έπειτα ρίχνουμε την ντομάτα αλατίζουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί. |
2
Τέλος
|
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε τα λουκάνικα το κόκκινο πιπέρι την καυτερή πιπεριά και αφού το σβήσουμε θρυμματίζουμε και την φέτα. |