Υλικά
-
180 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη ψιλή
-
2 αυγά
-
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
1 κ.γ. κανέλα
-
3/4 φλιτζανιού γάλα
Πληροφορίες
Το πιο εύκολο και μυρωδάτο κέικ του κόσμου…δοκιμάστε το τώρα.
(Visited 5.477 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση. |
2
Τέλος
|
Με το μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα φροντίζοντας να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα μετά από κάθε προσθήκη. |
3
Τέλος
|
Βγάζουμε το μπολ από το μίξερ, προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, την κανέλα και το γάλα και διπλώνουμε απαλά το μείγμα να ομογενοποιηθεί. |
4
Τέλος
|
Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά ή μέχρι να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο εσωτερικό του. |