0 0
Κεφτεδάκια τηγανιτά με καπνιστή πάπρικα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 μικρό λευκό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 μικρό τσίλι ψιλοκομμένο
2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
500 γρ. χοιρινό κιμά
1 αυγό
2 κ.σ. (γεμάτες) μουστάρδα Dijon
1/2 μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φύλλο φασκόμηλου ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Κεφτεδάκια τηγανιτά με καπνιστή πάπρικα

και τσίλι

Κουζίνα:

έγιναν πικάντικα

  • 20'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Κεφτεδάκια…ολόκληρη φιλοσοφία κρύβεται πίσω τους, τα πείραξα λίγο και τα έκανα ένα δυνατό καπνιστό μεζέ.

Βήματα

1
Τέλος

Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το τσίλι και την καπνιστή πάπρικα σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.

2
Τέλος

Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα άλλα συστατικά και το μείγμα του τηγανιού με το κρεμμύδι ανακατέψτε καλά.

3
Τέλος

Κάψτε ένα τηγάνι με περίπου 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

4
Τέλος

Ρίξτε τα κεφτεδάκια στο μέγεθος της επιλογής σας.

5
Τέλος

Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθούν καλά και να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα.

6
Τέλος

Στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρετε.

προηγούμενο
Λιβανέζικο αυθεντικό “ταμπουλέ”
επόμενο
Πατάτες γιαχνί
προηγούμενο
Λιβανέζικο αυθεντικό “ταμπουλέ”
επόμενο
Πατάτες γιαχνί