0 0
Γαλοτύρι Λάρισας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
100 ml γάλα πλήρες
500 γρ. φέτα Ελασσόνας, τριμμένη
1 κ.γ. χοντρό αλάτι θαλασσινό

Γαλοτύρι Λάρισας

με γιαουρτι και φρεσκο γαλα

Κουζίνα:

θεσσαλική νοστιμιά...

  • 20'
  • Για 6
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Στη θεσσαλία το τρώνε με τα πάντα, δροσιστικό, νόστιμο και μπορείς να κάνεις από μπρουσκέτες μέχρι και σαλάτες .

Βήματα

1
Τέλος

Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο.

2
Τέλος

Αφήστε το να μείνει για 3 έως 4 ημέρες ανακατεύοντας τρεις με τέσσερις φορές κάθε μέρα.

3
Τέλος

Απλώστε το σε μία φέτα φρυγανισμένο ψωμι ή συνοδέψτε τα κρεατικά σας κυρίως ψητά και σχαρας.

προηγούμενο
Εύκολη τυρόπιτα
επόμενο
Κέικ σοκολάτας με φουντούκια
προηγούμενο
Εύκολη τυρόπιτα
επόμενο
Κέικ σοκολάτας με φουντούκια