Υλικά
-
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
-
100 ml γάλα πλήρες
-
500 γρ. φέτα Ελασσόνας, τριμμένη
-
1 κ.γ. χοντρό αλάτι θαλασσινό
Πληροφορίες
Στη θεσσαλία το τρώνε με τα πάντα, δροσιστικό, νόστιμο και μπορείς να κάνεις από μπρουσκέτες μέχρι και σαλάτες .
(Visited 9.966 times, 2 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο. |
2
Τέλος
|
Αφήστε το να μείνει για 3 έως 4 ημέρες ανακατεύοντας τρεις με τέσσερις φορές κάθε μέρα. |
3
Τέλος
|
Απλώστε το σε μία φέτα φρυγανισμένο ψωμι ή συνοδέψτε τα κρεατικά σας κυρίως ψητά και σχαρας. |