Υλικά
- 
                                          1 φλιτζάνι ανθότυρο
- 
                                          1 - 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- 
                                          1 πρέζα μπούκοβο
- 
                                          Ξύσμα από μισό λεμόνι
- 
                                          1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 
                                          3-4 φύλλα βασιλικού
- 
                                          παρμεζάνα κατά βούληση
- 
                                          1 κ.σ. ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Μια διαδορετική πρόταση για σαγανακί, με ανθότυρο ή ρικότα και παρμεζάνα στο φούρνο.
(Visited 1.183 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 1 Τέλος | Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. | 
| 2 Τέλος | Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετήστε τα σε ένα μικρό σαγανάκι ή σε ένα τηγανάκι και βάλτε τα στο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρωμα. | 
 
      

 
                 
                

