Υλικά
-
1 φλιτζάνι ανθότυρο
-
1 - 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
-
1 πρέζα μπούκοβο
-
Ξύσμα από μισό λεμόνι
-
1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
-
3-4 φύλλα βασιλικού
-
παρμεζάνα κατά βούληση
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Μια διαδορετική πρόταση για σαγανακί, με ανθότυρο ή ρικότα και παρμεζάνα στο φούρνο.
(Visited 1.104 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. |
2
Τέλος
|
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετήστε τα σε ένα μικρό σαγανάκι ή σε ένα τηγανάκι και βάλτε τα στο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρωμα. |