Υλικά
-
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
-
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
-
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
-
3/4 φλιτζανιού βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
-
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
-
1 μεγάλο αυγό
-
1 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
-
1/2 φλιτζάνι μπανάνα ώριμη
-
1 φλιτζάνι βρώμη
-
225 γρ. τσιπς σοκολάτας
-
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια, ψημένα
Πληροφορίες
Άλλη μια πρόταση για εσάς ,τα παιδιά σας αλλά και για ένα μοναδικό κέρασμα.
Βήματα
1
Τέλος
|
Ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη. |
2
Τέλος
|
Τοποθετήστε το βούτυρο,τη λευκή και την καστανή ζάχαρη στον κάδο ενός ηλεκτρικού μίξερ. Χτυπήστε σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. |
3
Τέλος
|
Μειώστε την ταχύτητα στο χαμηλό. Προσθέστε το αυγό και τη βανίλια, ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν. |
4
Τέλος
|
Προσθέστε τη μπανάνα, το μίγμα των άλευρων, ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν. |
5
Τέλος
|
Ανακατέψτε βρώμη, τσιπ σοκολάτας και καρύδια. |
6
Τέλος
|
Χρησιμοποιώντας μια σέσουλα παγωτού 1 1/2-ιντσών ή ένα κουτάλι της σούπας και πιέστε τη ζύμη πάνω σε χαρτί ψησίματος με απόσταση περίπου 2 εκατοστών μεταξύ τους. |
7
Τέλος
|
Ψήστε τα cookies σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών για 12-13 λεπτά. |