0 0
Cookies διπλής σοκολάτας – double chocolate

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

375 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. σκόνη κακάο, κοσκινισμένο
1 κ.σ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. θαλασσινό αλάτι
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα ελαφρά
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
175 γρ. μαύρη σοκολάτα

Cookies διπλής σοκολάτας – double chocolate

με τσιπς σοκολατας

Κουζίνα:

cookies...

  • 25'
  • Για 6
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Δεν  θα σας περιγράψω τα συγκεκριμένα απλά δοκιμάστε τα !

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και απλώνετε τρείς δίσκους με χαρτί ψησίματος.

2
Τέλος

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη άχνη, το κακάο, το κορν φλάουρ και το αλάτι.
Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ανακατεύουμε μέσα και τσιπς σοκολάτας.

3
Τέλος

Αδειάστε με ένα κουτάλι της σούπας στους προετοιμασμένους δίσκους και ψεκάστε κάθε μπισκότο ελαφρά με θαλασσινό αλάτι(προαιρετικά).

4
Τέλος

Ψήστε για 12-15 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να σπάσουν.
Σας δίνει 16 μπισκότα (cookies.)

προηγούμενο
Κέικ με πορτοκάλι
επόμενο
Cookies με μπανάνα καρύδια
προηγούμενο
Κέικ με πορτοκάλι
επόμενο
Cookies με μπανάνα καρύδια