• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: σουμάκ

Σουτζουκάκια με Βουβαλίσιο κρέας “Μπόρας”

Χρόνος ψησίματος: 20'
Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό...

Χοιρινό μπέργκερ με κολοκυθάκια

Χρόνος ψησίματος: 35'
Αν και πολλοί ερίζουν για την εφεύρεση του hamburger αυτή αποδίδεται –σύμφωνα με νεότερα στοιχεία- στον Louis Lassen και στο εστιατόριο Louis Lunch στο New Haven του Connecticut. Προσπαθώντας να...