• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: λευκό ξηρό κρασί

Ριζότο μανιταριών

Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει ν’ ανήκει στις ιταλικές κοντόκοκκες ποικιλίες, υψηλής περιεκτικότητας σε άμυλο, αλλιώς το ριζότο δεν θα αποκτήσει την κρεμώδη υφή (λόγω του αμύλου)...

Κοτόπουλο με λεμόνι (piccata)

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Πικάτα (Ρiccata) Ιταλική σάλτσα που συνοδεύει συνήθως φιλέτο μοσχαριού (veal piccata) ή κοτόπουλου (chicken piccata). Το φιλέτο σβήνεται με λευκό κρασί και λεμόνι και προστίθεται αλεύρι ή κορν φλάουρ, βούτυρο,...

Σπιτικό πατέ μανιταριών

Χρόνος ψησίματος: 40'
Κουζίνα:
Ένα διαφορετικό αλλά πεντανόστιμο πατέ, γεμάτο γεύση που θα κάνει την διαφορά στο τραπέζι σας είτε είναι γιορτινό είτε όχι. Φτιάξτε οπωσδήποτε τις δικές σας φρυγανιές και δοκιμάστε το.