• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: αλεύρι κοσκινισμένο

Κρέπες με σάλτσα καραμέλας, μπανάνες

Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη...

Μπράουνις καρύδας με τρεις σοκολάτες

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει πολλές συνταγές brownies, είτε τις έχετε φτιάξει εσείς είτε άλλοι. Πιστέψτε με όμως, μετά από αυτά τα brownies, με τις τρεις σοκολάτες και το άρωμα καρύδας  θα...