• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μοσχάρι

Παστίτσιο με μανιτάρια

Χρόνος ψησίματος: 01ω 30'
Κουζίνα:
Το παστίτσιο αποτελείται από διαφορετικές στρώσεις υλικών. Ως προς την παρασκευή του υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι αλλά η βασική συνταγή χρησιμοποιεί μακαρόνια χοντρά, κιμά μοσχαρίσιο ή αρνίσιο ή χοιρινό με ντομάτα και τη λευκή...

Μπιφτέκι ταψιού με φέτα

Χρόνος ψησίματος: 50'
Κουζίνα:
Είναι διαφορετικό,μοιάζει με πίτα μιας και απλώνετε στο ταψί ,αλλά το αποτέλεσμα θα σας ξεσηκώσει ,όσο και άν σας φαίνεται περίεργο.Η συνταγή ανήκει  στην μεγάλη μαγείρισσα έυη βουτσινά,ή οποία δεν...

Αφράτα τηγανιτά κεφτεδάκια

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Υπέροχα μυρωδάτα κεφτεδάκια με ένα αρωματικό ντιπ γιαουρτιού.Το  αγαπημένο σας έδεσμα που μπορείτε να το απολαύσετε σαν μεζέ με το ποτό σας, ή σαν ορεκτικό ή κυρίως γεύμα.

Γιουβαρλάκια κοκκινιστά

Χρόνος ψησίματος: 50'
Κουζίνα:
Υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπάει τα κεφτεδάκια;  Ξεχάστε το τηγάνι γιατί τα κεφτεδάκια μας δεν είναι τηγανητά αλλά στην  κατσαρόλα. Μία άλλη υγιεινή αλλά πεντανόστιμη και μερακλίδικη εκδοχή.

Μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας και εστραγκόν

Χρόνος ψησίματος: 02ω 00'
Κουζίνα:
Ένα φαγητό που θα ετοιμάσετε για ένα οικογενειακό κυριακάτικο ή και επίσημο γεύμα. Συνοδέψτε το με ένα λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή Chardonnay).