Αν σας αρέσει ο παστουρμάς υπάρχει τρόπος να τον απογειώσετε φτιάχνοντας μια παστουρμαδόπιτα αντίστοιχη ενός καλού εστιατορίου.Μπορείτε να τη φτιάξετε και με σφολιάτα αλλα και με φύλλα κρούστας.
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι μια εξαιρετική θρεπτική τροφή. Μια μερίδα συκώτι μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σε πολλές βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα καθημερινά. Περιέχει φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο, βιταμίνη...
Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο. Φτιάξτε την και φέρτε την στα γούστα σας. Σας την προτείνω και για ένα επίσημο ,γιορτινό τραπέζι.
Το ντονέρ κεμπάπ όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι ένα πιάτο με κρέας, συνήθως αρνί ή μοσχάρι και σπανιότερα κοτόπουλο παρεμφερές με τον δικό μας γύρο.Το ντονέρ φτιάχνεται ακριβώς...