• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μοσχάρι

Παστουρμαδόπιτα

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Αν σας αρέσει ο παστουρμάς υπάρχει τρόπος να τον απογειώσετε φτιάχνοντας μια παστουρμαδόπιτα αντίστοιχη ενός καλού εστιατορίου.Μπορείτε να τη φτιάξετε και με σφολιάτα αλλα και με φύλλα κρούστας.

Σουβλάκια μοσχαρίσιου συκωτιού

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι μια εξαιρετική θρεπτική τροφή. Μια μερίδα συκώτι μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σε πολλές βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα καθημερινά. Περιέχει φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο, βιταμίνη...

Ολόκληρο κομμάτι μοσχαρίσιας μπριζόλας

Χρόνος ψησίματος: 02ω 50'
Κουζίνα:
Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο. Φτιάξτε την και φέρτε την στα γούστα σας. Σας την προτείνω και για ένα επίσημο ,γιορτινό τραπέζι.

Σπιτικό ντονέρ

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Το  ντονέρ κεμπάπ όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι ένα πιάτο με κρέας, συνήθως αρνί ή μοσχάρι και σπανιότερα κοτόπουλο παρεμφερές με τον δικό μας γύρο.Το ντονέρ φτιάχνεται ακριβώς...