• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Αυγά

Βίδες καρμπονάρα

Εικάζεται ότι το όνομα «καρμπονάρα» προέρχεται από ένα πιάτο που δημιουργήθηκε στα Aπέννινα Όρη, στην περιοχή Abruzzo, 50 χλμ. ανατολικά από την Ρώμη, από ανθρακωρύχους (carbonari). Για την ακρίβεια, μαγείρευαν το συγκεκριμένο πιάτο πάνω...

Σπιτικά corn dogs

Χρόνος ψησίματος: 25'
Είναι ένα από τα φαγητά-ορόσημα  και ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπητό στα λούνα παρκ και τα «πανηγύρια» των αμερικάνικων πόλεων.Φτιάξτε τα δικά σας corn dogs, μια ξενόφερτη, αμαρτωλή, λιχουδιά που θα σας...

Μίνι εκλέρ

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Η συνταγή στηρίζεται σε μια ιδιοφυή ζύμη, που γίνεται στην κατσαρόλα! Η “πιο γρήγορη ζύμη” μπορεί να μην σας πετύχει με την πρώτη, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολη μόλις αντιληφθείτε...

Σούπα ρεβύθια

Χρόνος ψησίματος: 01ω 15'
Κουζίνα:
Η  διατροφική αξία του ρεβυθιού είναι τεράστια. Σχεδόν επιγραμματικά αναφέρω ότι είναι άριστη πηγή πρωτεϊνης , φυτικών ινών , ασβεστίου ,  σιδήρου και φυλλικού οξέως (ομάδα βιταμίνης Β). Διατροφολόγοι ,...

Θεϊκό γαλακτομπούρεκο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 30'
Κουζίνα:
Καλύτερο γλυκό από το… καυτό γαλακτομπούρεκο δεν υπάρχει σε καμία γωνιά της γης. Η κρέμα του λιώνει στο στόμα σου, περικυκλωμένη από τραγανό φύλλο που σε ταξιδεύει σε μέρη της...

Ρολό γαλλικού τόστ με γέμιση πραλίνας φουντουκιού

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Το πρωινό είναι το σπουδαιότερο γεύμα της ημερήσιας διατροφής μας. Απολαύστε μικροί και μεγάλοι υπέροχα, πλούσια και πολύ εύκολα πρωινά.