Υλικά
-
300 γρ. μανιτάρια brown, κομμένα στα τέσσερα
-
150 γρ. King oyster, κομμένα σε φέτες
-
150 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
-
5 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
2 πράσα, κομμένα σε φέτες
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
-
1 κ.γ. ρίγανη ή φρέσκο θυμάρι
-
1 ποτηράκι άσπρο κρασί
-
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε. |
2
Τέλος
|
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5-6 λεπτά. |
3
Τέλος
|
Μόλις μαραθούν τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη ρίγανη ή το θυμάρι και αφήνουμε να απορροφηθούν τα υγρά. |
4
Τέλος
|
Αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε. |