Υλικά
-
12 παϊδάκια αρνίσια
-
1 1/2 φλιτζάνια Ούζο
-
1/4 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
-
2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
-
1 κ.γ. κόκκοι πιπεριού, σπασμένοι
-
αλάτι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Για τη μαρινάδαΑνακατεύουμε το ούζο με το ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και μια μεγάλη πρέζα αλάτι. Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο μείγμα, τα αλείφουμε καλά ένα-ένα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν, σε δροσερή θερμοκρασία δωματίου για 3 ώρες, γυρίζοντάς τα κάθε μισάωρο. |
2
Τέλος
|
Βγάζουμε τα παϊδάκια από τη μαρινάδα, πασπαλίζουμε με αλατοπιπέρο και τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή σε τηγάνι-σχάρα για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά. |