Υλικά
- 
                                          μισό κιλό μακαρόνια
- 
                                          200 γρ. ταραμάς
- 
                                          1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 
                                          3 σκελίδες σκόρδου
- 
                                          2 φλυτζάνια χυμός ντομάτας
- 
                                          2 φύλλα δάφνης
- 
                                          3 κουταλιές μαϊντανός
- 
                                          3/4 φλιτζανιού λάδι
- 
                                          1 κουταλάκι ζάχαρη
- 
                                          αλάτι
Πληροφορίες
Βγαλμένη από την σοφία των μοναχών και αυτή εδώ η συνταγή.
(Visited 5.379 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 1 Τέλος | Βάζουμε τον ταραμά σε μισό λίτρο χλιαρό νερό επί μία ώρα να ξαλμυρίσει. | 
| 2 Τέλος | Τσιγαρίζουμε με το λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο. | 
| 3 Τέλος | Όταν μαραθούν προσθέτουμε τη ντομάτα, ρίχνουμε τον ταραμά,αφού τον σουρώσουμε, την δάφνη,αλάτι, πιπέρι, την ζάχαρη και τον μαϊντανό. | 
| 4 Τέλος | Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να "πιούν"¨το νερό. Βράζουμε τα μακαρόνια. Τα σερβίρουμε ζεστά, με λίγη τριμμένη φρυγανιά και την σάλτσα. | 
 
      

 
                 
                

