Υλικά
-
μισό κιλό μακαρόνια
-
200 γρ. ταραμάς
-
1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα κρεμμύδια
-
3 σκελίδες σκόρδου
-
2 φλυτζάνια χυμός ντομάτας
-
2 φύλλα δάφνης
-
3 κουταλιές μαϊντανός
-
3/4 φλιτζανιού λάδι
-
1 κουταλάκι ζάχαρη
-
αλάτι
Πληροφορίες
Βγαλμένη από την σοφία των μοναχών και αυτή εδώ η συνταγή.
(Visited 5.312 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάζουμε τον ταραμά σε μισό λίτρο χλιαρό νερό επί μία ώρα να ξαλμυρίσει. |
2
Τέλος
|
Τσιγαρίζουμε με το λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο. |
3
Τέλος
|
Όταν μαραθούν προσθέτουμε τη ντομάτα, ρίχνουμε τον ταραμά,αφού τον σουρώσουμε, την δάφνη,αλάτι, πιπέρι, την ζάχαρη και τον μαϊντανό. |
4
Τέλος
|
Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να "πιούν"¨το νερό. Βράζουμε τα μακαρόνια. Τα σερβίρουμε ζεστά, με λίγη τριμμένη φρυγανιά και την σάλτσα. |