0 0
Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μαρμελάδας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς πέτσα
1 κ.σ. ελαιόλαδο (περίπου)
300 ml. ζωμό κότας
4 κ.σ. μαρμελάδα της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα πορτοκάλι)
περίπου μισό ποτήρι λευκό κρασί
μια μικρή χούφτα ψιλοκομμένο θυμάρι (ιδανικά λεμονοθύμαρο)

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μαρμελάδας

και κρασι

Κουζίνα:

ναι με μαρμελάδα

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Όλα τα λευκά κρέατα και ειδικά το κοτόπουλο ταιριάζει με φρούτα και γλυκές σάλτσες.Δοκιμάστε το με μαρμελάδα και θα με θυμηθείτε.

(Visited 987 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου για περίπου 8 - 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

2
Τέλος

Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το Θυμάρι , μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνετε το ζωμό και μετά από ένα περίπου λεπτό προσθέτετε και το ζωμό και αφήνετε χωρίς καπάκι μέχρι να δέσει η σάλτσα.

προηγούμενο
Επιδόρπιο με ροδάκινα, αμαρέτο
επόμενο
Μακαρόνια με κιμά τεκίλας
προηγούμενο
Επιδόρπιο με ροδάκινα, αμαρέτο
επόμενο
Μακαρόνια με κιμά τεκίλας