Υλικά
- 
                                          4 μπούτια κοτόπουλου
 - 
                                          1 κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια
 - 
                                          1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
 - 
                                          1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
 - 
                                          1 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί
 - 
                                          1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
 - 
                                          1 κ.γ. τοματοπελτέ
 - 
                                          1/2 κ.γ. καγιέν ή μπούκοβο καυτερό
 - 
                                          400 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες
 - 
                                          200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες
 - 
                                          ελαιόλαδο
 
Πληροφορίες
Το μπουγιουρντί το έχουμε συνηθίσει να το τρώμε με τυριά. Δοκιμάστε το και έτσι με κοτόπουλο , βάλτε μπόλικο μπούκοβο και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. θα σας ανταμείψει… πιστέψτε με!
Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Κόψτε τα μπούτια από το κοτόπουλο ακριβώς στη μέση.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Βάλτε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα ανοιχτή(πλασωτέ)και σοτάρετέ το πολύ καλά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Στη συνέχεια προσθέστε το κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες , αφήστε το να μαλακώσει και σβήστε με το κρασί.  | 
                  
| 
                       4 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Συμπληρώστε τον πελτέ και αφήστε τον λίγο να τσιγαριστεί και στην συνέχεια, ρίξτε και την ντομάτα κονκασέ. Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε το να μαλακώσει.  | 
                  
| 
                       5 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Μετά από 20 λεπτά ελέγξτε το εάν πιθανόν χρειάζεται υγρά. Τότε προσθέστε ελάχιστα.  | 
                  
| 
                       6 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             10 λεπτά πριν το κατεβάσετε από την φωτιά ρίξτε τις πιπεριές κομμένες σε τέταρτα.  | 
                  
| 
                       7 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Μόλις το σβήσετε ρίξτε τα τυριά και σκεπάστε. Τα τυριά θα λιώσουν με την βοήθεια της θερμοκρασίας που ήδη υπάρχει στο φαγητό.  | 
                  
| 
                       8 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Καλή σας απόλαυση!  | 
                  
      

                
                

