Υλικά
-
Για τη σάλτσα
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
-
½ κ.γ. αλάτι
-
½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
-
Για την σαλάτα
-
500 γρ. βρασμένα και στραγγισμένα ρεβύθια
-
1 με 2 κουτιά τόνο σε νερό
-
¾ φλιτζανιού ντοματίνια, κομμένα σε λεπτές φέτες
-
½ φλιτζάνι τουρσί της αρεσκειάς σας, κομμένο σε φέτες
-
1 αγγούρι, κομμένο σε μικρούς κύβους
-
½ φλιτζάνι ελιές Καλαμών, κομμένες σε φέτες (ή οποιεσδήποτε άλλες ελιές σας αρέσουν)
-
4 ραπανάκια, κομμένα σε φέτες ή κομμένα σε μικρούς κύβους
-
1 ½ φλυτζανάκι ρόκα ή ότι πράσινη σαλάτα σας αρέσει
Πληροφορίες
Δεν είναι μια απλή σαλάτα , είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα
(Visited 1.189 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Για τη σάλτσαΤοποθετήστε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το χυμό λεμονι , το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό βάζο. Βάλτε το καπάκι και χτυπήστε το. Αφήστε το στην άκρη. |
2
Τέλος
|
Για τη σαλάταΒάλτε ρεβύθια, τόνο, ντομάτες, τουρσί, αγγούρι, ελιές, ραπάνια και ρόκα σε ένα μπολ σαλάτας και ρίξτε όση σάλτσα σας αρέσει. |