0 0
Σπιτικό παγωτό γιαούρτι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό με 10% λιπαρά
200 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
200 γραμμ. ξινόγαλα
100 γραμμ. ζάχαρη
2 κ.σ. βότκα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Σπιτικό παγωτό γιαούρτι

με βανιλια

Κουζίνα:

το δικό σας frozen yogurt

  • 01ω 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Αφήστε στην άκρη τα έτοιμα και φτιάξτε το  δικό σας παγωτό γιαούρτι με αληθινό γιαούρτι.

Βήματα

1
Τέλος

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 30 λεπτά.

2
Τέλος

Κατόπιν αδειάζουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ετοιμάζουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.

3
Τέλος

Μεταφέρουμε το παγωτό σε ειδικό μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

4
Τέλος

Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 10 λεπτά τουλάχιστον.

προηγούμενο
Μπιφτέκια αφράτα και ζουμερά
επόμενο
Γαρίδες σαγανάκι
προηγούμενο
Μπιφτέκια αφράτα και ζουμερά
επόμενο
Γαρίδες σαγανάκι