Υλικά
-
400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
-
397 γρ. (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
-
60-80 γρ. κακάο
-
120 -150 γρ. nutella ή μερέντα
Πληροφορίες
Εύκολο, νόστιμο και θα ξετρελάνει τους πάντες, μόνο με τέσσερα υλικά.
(Visited 1.860 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, μέχρι να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι. |
2
Τέλος
|
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε διαδοχικά το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τη nutella. Μόλις το μείγμα μας μοιάζει σαν μια σφιχτή μους, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ. |
3
Τέλος
|
Αδειάζουμε το παγωτό σε αεροστεγές σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον. |