Υλικά
-
1 πακέτο σπαγγέτι Ζέας, Αγρόκτημα Αντωνόπουλου
-
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
-
100 ml ελαιόλαδο
-
500 γρ. ντοματίνια ( βελανίδια) κομμένα στη μέση
-
1 φλιτζ. τσαγιού φυλλαράκια βασιλικού, ψιλοκομμένα (ή 1/2 κουτ. σούπας ξερός, τριμμένος)
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
200 γρ. τυρί φέτα
-
τρίμμα παξιμαδιού
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. |
2
Τέλος
|
Παράλληλα βράζουμε τα σπαγγέτι Ζέας. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτουμε τα μακαρόνια και λίγο από το νερό στο οποίο τα βράσαμε, αφήνουμε να δέσουν μαζί με την σάλτσα και προσθέτουμε στο τέλος τα φρέσκα φύλλα βασιλικού. |
3
Τέλος
|
Κατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με σπασμένη φέτα ή όποιο τυρί μας αρέσει και τρίμμα παξιμάδι. |